Diabéticas Aceleradas presenta la solució per gaudir de les festes, revetlles i celebracions de l’estiu

A causa de la situació creada pel coronavirus i a les mesures de seguretat i de salut necessàries Diabètiques Accelerades proposen un espectacle alternatiu i per a tots els públics, amb el glamur carácterítico de la companyia, el seu bon humor i l’estil inigualable de Pep Noguera. Música i animació mòbil de carrer, Dj, show i cabaret per assegurar la diversió tant de gent gran, com de persones joves i nins/es.

Música, actuacions i micro-espectacles en ruta sobre un bus turístic descapotable, per un recorregut pel barri, municipi / localitat; per poder gaudir tant des dels carrers, passejos, places i terrasses, com des de finestres i balcons de les cases.

El show de 3 hores de duració inclou shows a càrrec de Diabéticas Aceleradas i Dj Pep Noguera i la seva música “petarda” .

A més des de Diabètiques proposen complementar l’espectacle amb Miquel Montoro, el nin de “ses taronjes” i “ses pilotes”, o la possibilitat d’un mini concert / actuacions musicals amb en Pedro de Ses Bubotes; Monkey Doo, i altres.

“Cabaret bus-turístic tour 2020” una solució local, senzilla, econòmica i divertida a les festes i verbenes d’aquest estiu post Covid-19.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *