Vermoutheque amb en Pep Noguera dj i ses Diabéticas Aceleradas… “si enyoraveu sa discotheque… No passeu pena perque ara arriba… sa Vermoutheque”.

Vermoutheque show, es un espectacle total, una experiencia ludica, teatral, musical i gastronomica ideada per en Pep Noguera, alma mater de Diabéticas Aceleradas, amb s’objectiu de divertir i fer ballar a tothom, amb bona i enyorada musica des anys 70, 80 i 90 , amb excelent companyia, un bon vermouth i unes patatilles ben nostres.

Ballar, veure un show en viu, beure i menjar, una hermosa combinacio per qualsevol celebracio.

Olivia Newton John, Alaska, Yuri, Pet Shop Boys, Camilo Sexto, Tino Casal, Bee Gees, etc, ….Vos pensau que hi ha algun dj capaç de mesclar tot aquest tipus de musica, sobreviure i triomfar???? Ido si, aquest es en Pep Noguera, que a part de fer nos ballar posant sa millor musica com a dj. Podreu disfrutar d un show en directe de ses famoses, divines i uniques Diabéticas Aceleradas.

Aixi que ja ho sabeu, ajuntaments i pobles, places, bars, discoteques, particulars i festes privades. Es Vermoutheque show es pot fer a qualsevol lloc i per a tot tipus de public, festes infantils i tot, sempre que es pares en siguin conscients i ho autoritzin. I si ens cridau i mos contau lo que voleu, tot son orelles…

Contractació:

629724192
pepnoguera47@gmail.com

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *